Rendelés, árak

A rendelés helye: Budapest, 15. ker. Bocskai utca

Bejelentkezés

Előzetes bejelentkezés szükséges a 06 204 214 873 telefonon, vagy az alábbi űrlapon keresztül, vagy imélben a veronika.kokeny@gmail.com címen. Amikor dolgozom, nem veszem fel a telefont, viszont igyekszem visszahívni mindenkit, akinek látom az elérhetőségét.

Időtartam

Az első alkalom 50-60 perc, a további alkalmak általában 45-50 percesek. Az első alkalom után gyakran egy öt alkalmas előkészítő-terápiát javasolok, melyben Ön tapasztalatot nyerhet a módszerről, és én pedig pontosabb ajánlatot tehetek a pszichoterápiás szerződésre.

A pszichoanalitikusan orientált egyéni terápia serdülőknek és felnőtteknek időtartama lehet határozott idejű (10-50 alkalom, heti egyszer vagy kétszer), vagy meghatározatlan idejű (fél évtől több évig tartó, heti egyszer vagy kétszer).

Az egyéni konzultáció felnőtteknek időtartama határozott idejű (1, 3, 5, 10 alkalom, heti egyszer).

A négy + 1  üléses konzultáció serdülőknek határozott idejű (négy alkalom egymást követő négy héten, + 1 alkalom a 4. alkalom után 1 hónappal)

Az anya-, apa-, szülő-, nagyszülő-, családi konzultáció időtartama határozott idejű (1-től 5 alkalom kéthetente 60-90 perc + kontroll alkalmak). Család- és párterápiát nem vállalok.

A pszichodráma önismereti / terápiás csoportok, meghirdetés szerint min.120 vagy min.250 óráig tartanak, vagy lassú nyílt rendszerben működnek.

A workshopok időtartama fél naptól 3 napig tart.

A kiképző csoportok időtartama az aktuális tanulmányi szabályok által meghatározott.

Az egyéni terápiák szupervíziójának időtartama megállapodás szerint, alkalmanként 45-50 perc.

A pszichodráma csoportok szupervíziójának időtartama megállapodás szerint, alkalmanként 2 pszichodráma óra, azaz 90 perc.

Óradíjak

A csoportokat általában két csoportvezető vezeti. A csoport óradíjakat a csoportok meghirdetésekor tüntetjük fel. A csoportban az első három alkalom díját egyben kérjük, és a továbbiakban a csoport minden alkalmáért fizetni kell, függetlenül attól, hogy valaki jelen volt-e vagy sem.

A többi kezelési formában a 48 órán belül lemondott vagy mulasztott alkalmat a teljes óradíj mértékében kell megfizetni, a lemondás indokától függetlenül. A 48 órán kívül lemondott órákért az óradíj felét kell megfizetni. Frissítés 2017.02.12.

Az első beszélgetés: 12 000 Ft (kivétel a 4+1 üléses serdülő konzultáció és a pszichodráma önismereti csoport), amennyiben további alkalmakban is megállapodunk,akkor az első alkalom 12 000 + a kezeléshez megállapított óradíj, amelyből a plusz összeg az utolsó alkalom díja (ez a 4+1 üléses serd. konz-nál is így van). Fontos, hogy ha idő előtt megszakad a terápia, akkor is legyen egy záró alkalom, amely ilyen formán előre meg van fizetve.

Az első beszélgetést követő további alkalmak óradíja a probléma természetétől és a módszerétől függően megállapított összeg.